Sushi-kurssi

  • ke 23.4.2025 klo 1721

Tule mukaan valmistamaan sushia ja japanilaisia temppeliruokia.

Sushit:

Chirashisushi eli kulhosushi.

Gunkanmaki

Lohinigiri

Misokeitto

Temppeliruoat:

Misonasu eli munakoisoa misokastikkeella.

Okonomiyaki

Jälkiruoka:

Daigakuimo eli yliopistoperunat bataatista sekä vihreä tee.

 

Kurssin vetää japanilaisen ruuan asiantuntija Marjo Seki.

Kurssipaikkana toimii Virpin keittiö Kausalassa. (Paikan muutos mahdollinen, jos osallistujamäärä jää pienemmäksi.)

Lähtö kimppakyydeillä Tuulensuojasta (Hallituskatu 9, 45100 Kouvola) klo 16.30.

Osallistumismaksu 20 € /hlö.

Maksimi osallistujamäärä kurssille on 16 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan 13.4. mennessä joko sähköpostilla kouvola.keliakiayhdistys@gmail.com tai Kaijalle, puh. 041 4547 284. Ilmoita samalla mahdolliset muut ruoka-aineallergiat tai rajoitteet.

Tervetuloa mukaan!